2023. március 23. csütörtök, Emőke

Látogatóink száma: 2403270 (1)

 

Freiwillige Feuerwehr Marktleugast Vajdaszentiványi Tűzoltóság Freiwillige Feuerwehr Tettau

2023. január havi polgárőr összefoglaló

Január hónapban 70 fő polgárőrünk 25 szolgálatot látott el, ami 106 óra 00 percet tartott és 308 óra 00 percet jelentett szolgálati órában, mely idő alatt szolgálati gépjárművünkkel 908 kilométert tettünk meg és 6 eseménynél segítettek önkéntes Kollégáink!

2023.01.07-én szombaton 22 óra előtt egyik szolgálaton kívüli kollégánk kapott lakossági bejelentést, melyet továbbított az éppen szolgálatot teljesítő polgárőreink felé. A bejelentés alapján a Rét utcában feküdt egy magatehetetlen nő a földön. Kollégáink a helyszínen megtalálták a személyt, aki kommunikált, de ránézésre erősen ittas volt és vérzett a feje. A helyszínre mentőt kértek Kollégáink, akik helyszínre érkezést követően a hölgyet a Szent János kórházba szállították kivizsgálásra.

2023.01.13-án pénteken nem sokkal 19 óra előtt érkezett a lakossági bejelentés, hogy településünk egyik dohányboltjánál egy feltehetően ittas férfi agresszíven viselkedik. Kollégáink kérdéseire válaszolni a férfi nem tudott, saját lakcímét sem tudta vagy nem akarta elárulni, ezért a mentőszolgálat értesítése megtörtént. Negyedórával később egy hozzátartozó érkezett a helyszínre, aki azonosította testvérét. Kérésére a mentőszolgálat munkatársainak helyszínre vonulását lemondtuk, a testvérpár elhagyta a helyszínt.

2023.01.14-én szombaton 22:40-kor lakossági bejelentés történt, miszerint Pilisvörösváron a Huny utcában egy fiatal fiú fekszik a földön. Kollégáink gyorsan a helyszínre érkeztek, ahol megtalálták a fiatalt, aki nem volt magánál, feltehetően erősen ittas állapotban volt. A helyszínre megérkeztek az időközben értesített mentőszolgálat munkatársai, akik gyors segítségnyújtás után hazaszállították a fiút, akinek hozzátartozói ez idő alatt felkutatásra kerültek, értesítve lettek. Ezután kollégáink folytatták járőrszolgálatukat.

2023.01.18-án szerdán 12 óra előtt, ügyintézés közben kapták kollégáink a jelzést, hogy Pilisvörösváron a 10-es út és az Attila utca kereszteződésénél kerékpárost gázoltak. Pár perccel később a helyszínre érkeztünk, ahol egy kis ívben lekanyarodó autó oldalának hajtott az elektromos kerékpárral közlekedő férfi. Az urat a mentőszolgálat a rendőrség munkatársával közösen a Szent János Kórházba szállították további vizsgálatokra. 13 óráig segítettük a rendőség munkáját terület biztosítással.

2023.01.25-én szerdán ügyintézést végeztek Kollégáink, amikor a Gentherm előtti gyalogos átkelőnél voltak szemtanúi egy incidensnek, melynek során majdnem elütöttek két gyalogost. Kollégáink látván, hogy sérülés nem történt a gépjármű után eredtek, hátha sikerül megállítani a szabálytalankodót! Mivel ez nem sikerült, a gépjárművet lefényképezték, majd visszatértek a helyszínre, ahol idő közben az érintettek rendőrt hívtak. Tanúvallomásunk és a fénykép alapján a rendőrség eljárást indított a szabálytalankodó autós ellen!

2023.01.26-án csütörtökön, 19 óra után a solymári kollégák kérésére a Vasút utcában segédkezett három fő polgárőrünk egy baleset helyszínén. Kollégáink forgalomirányítással segítették az autósokat, ezzel biztosították a műszaki mentés idején a beavatkozók biztonságát. A forgalmi rend 23 óra körül állt helyre, ekkor tértek vissza önkénteseink településünkre.

Köszönettel tartozunk polgárőreinknek, hogy ebben a hónapban is minden bejelentésre, eseményre a megfelelő gyorsasággal, a megfelelő létszámban tudtak reagálni!

Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Nyomtatás E-mail

Visit betroll.co.uk the best bookies

Felhőkép

Felhőkép

UV térkép

UV térkép

Széltérkép

Széltérkép

Hőtérkép

Hőtérkép