2023. január 31. kedd, Marcella

Látogatóink száma: 2403222 (0)

 

Freiwillige Feuerwehr Marktleugast Vajdaszentiványi Tűzoltóság Freiwillige Feuerwehr Tettau

Egyesületi évzárás

2022.12.10. Szombaton tartotta évzáró rendezvényét egyesületünk a Generációk Házában.

A rendezvényen közel 70 fő vett részt, az egyesület tagjain kívül örömmel láttuk vendégül Dr. Bilisics Péter Urat a Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnökét. A rendezvény a szokásos összegzéssel kezdődött, Bodnár Ferenc Úr köszöntötte az egyesület tagjait és családtagjait, majd összefoglalta a lassan mögöttünk álló év legfontosabb történéseit. A rövid összefoglalót követően az egyesületi tagsággal vállalt minimum szolgálati időn felül vállaló és teljesítő önkéntes Kollégáknak adhattunk át egy kis ajándékot a sok-sok felajánlónak köszönhetően.

Kiemelkedő polgárőr szolgálatellátásért ajándékot vehetett át:
Horn Attila, Rabb Kevin, Skripek Márton, Peller Gábor, Szuromi Balázs, Bus Tiborné, Szuromi Zoltán, Faragó Natasa, Bus Krisztián, Horn György, Bodnár Miklós, Wéber Kristóf, Kőkúti Barna, Balázs László, Kocsis Ervin, Wippelhauser Bernát, ifj. Szulimán István, Araszhegyi Lajos, Szulimán István, Csenki István, Lévai Andrea, Dukát Iván, Lévai István, Huber András Tero-Pop Norbert és Csirke Ferencné polgárőrök.

Kiemelkedő tűzoltói ügyeletvállalásukért ajándékösszeállítást kaptak:
Bodnár Ferenc, Skripek Márton, Bodnár Miklós, Wippelhauser Bernát, Gerzsenyi József, Feigel Gábor, Peller Gábor, Dull Béla, Tóth Bence, Wéber Kristóf, Husztics Nóra, ifj. Szulimán István, Horn Attila és Kőkúti Barna önkéntes tűzoltók.

Ifjúsági csoportunk minden aktív tagjának kedveskedtünk egy kis aprósággal az évzárón.

Köszönjük tagjainknak, hogy vállalt havi 8 óra közterületi polgárőr járőrszolgálaton felül és a heti 30 óra riasztható ügyletvállaláson túl is aktívan résztvesznek az egyesület alapfeladatainak ellátásában. Köszönjük családtagjaiknak, hogy támogatják Őket önkéntes munkájukban!

Szeretnénk megköszönni azoknak, akik nélkül nem köszönhettük volna meg tagjaink szolgálat és ügyeletvállalását ajándéktárgyakkal, akik felajánlásukkal lehetővé tették, hogy kiemelkedő időt önkéntes tevékenységre fordító tagjainknak ajándékokat adhassunk át!

Köszönjük:
Bodnár Ferenc elnök Úrnak, a Breier Farmnak, a Carlo Pubnak, a Csali Csárdának, a Csillám Cukrászdának, az Elektrogamának, az Építsvelemnek, az Erzsébetvirágnak, a Helter és Társa Kft-nek, a Hesztia Kft-nek, a Kálozi Tabak Bt-nek, a Ludwig és Mentesi Kft-nek, a Pilis Food & Drinksnek, a Pilisgyöngye Vendéglőnek, a Repeta Bisztrónak, a Schuck Sörpatikának, Skripek Márton egyéni vállalkozónak, a Spéci Shopnak, Vigh Szilárdnak, a Virág Galéria Pilisszentivánnak valamint a Vitamin Pont Pilisszentivánnak!

A rendezvényen átadásra kerültek azok az egyesületi, nem egyenruházati termékek, melyeket folyamatosan, szisztematikusan azok az aktív tagok kapnak, akik aktív vállalásaikkal segítik az egyesület vállalt tevékenységeit. Idén 31 darab softshell kabát került kiosztásra polgárőreinknek és tűzoltóinknak.

Bodnár Ferenc elnök Úr megköszönte azt a vissza nem adható szabadidőt, amit tagjaink az önkéntességre fordítanak! Elnök Úr után a PMPSZ elnöke, Dr. Bilisics Péter mondott köszöntőt és köszönetet tagjainknak, valamint jelképesen ismét átadta a Pest Megyei Polgárőr Szövetségtől néhány napja átvett új járőr robogót. Ezt követően a Pilis Food & Drinks által készített vacsorával és italkülönlegességekkel, zenével, tánccal és jó beszélgetésekkel zártuk a hamarosan végződő esztendőt.

Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Nyomtatás E-mail

Visit betroll.co.uk the best bookies

Felhőkép

Felhőkép

UV térkép

UV térkép

Széltérkép

Széltérkép

Hőtérkép

Hőtérkép