2022. december 8. csütörtök, Mária, Marion

Látogatóink száma: 2403172 (1)

 

Freiwillige Feuerwehr Marktleugast Vajdaszentiványi Tűzoltóság Freiwillige Feuerwehr Tettau

Beosztásváltozások

2022.11.18. Pénteken került sor a tűzoltásvezető II. és I. tanfolyamot sikeresen teljesítő 8 önkéntes tűzoltó Kolléga hivatalos beiktatására a szertárban.

Bodnár Ferenc a Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket, megköszönte, hogy vállalták a tanfolyamot, tanultak és sikeres vizsgát tettek, ezzel ismét egy lépést előre lépve szakmai felkészültségükben. Elnök Úr rövid beszédét követően Bodnár Miklós az egyesület tűzoltóságért felelős elnökségi tagja, szolgálatparancsnoka és mentora mondott néhány szót a frissen vizsgázott, ezzel egy a jelenleginél is felelősségteljesebb beosztásba kerülő önkéntes Kollégáknak. A rövid beszédeket követően átadásra kerültek a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság által kiállított tanúsítványok, valamint a beosztáshoz járó új beosztásjelzések. A mai naptól hivatalosan is mindamellett, hogy beosztott tűzoltóként is aktívan tevékenykednek bármikor bevethetőek rajparancsnoki beosztásban is:

Feigel Gábor
Husztics Nóra
Kocsis Ervin
Skripek Márton
ifj. Szulimán István
Tóth Bence
Vereczkei Ákos
Wippelhauser Bernát

Köszönjük szépen, hogy vállalt szolgálataikon felül vállalták a tanfolyamon való részvételt, az arra történő felkészülést és a vizsga izgalmait is! Köszönjük az egyesület többi tagjának és családtagjaiknak, hogy mindenben támogatták Őket! Sok sikert és éveken át tartó aktív önkéntes munkát kívánunk Nekik egyesületünk kötelékében!

Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Nyomtatás E-mail

Visit betroll.co.uk the best bookies

Felhőkép

Felhőkép

UV térkép

UV térkép

Széltérkép

Széltérkép

Hőtérkép

Hőtérkép