2022. december 8. csütörtök, Mária, Marion

Látogatóink száma: 2403172 (1)

 

Freiwillige Feuerwehr Marktleugast Vajdaszentiványi Tűzoltóság Freiwillige Feuerwehr Tettau

Temetői szolgálatok

2022.10.29-11.01. Október 29-én és 30-án visszatérő ellenőrzésekkel, 31-én és november 1-jén posztos szolgálatokkal segítettük a temető és parkolójának rendfenntartását.

A 4 nap alatt 24 fő polgárőr Kollégánk foglalatoskodott a temető környéki rend fenntartásában, összesen 48 órát, plusz a járőrszolgálatban töltött időt töltöttek önkénteseink a hosszú hétvégén szolgálatban, mely idő alatt rendkívüli esemény nem történt. Több időszakban is együtt dolgoztak önkénteseink a helyi körzeti megbízottal.  Köszönjük szépen a havi tervezett szolgálataikon felüli plusz vállalásaikat!

Az egyesület nevében a temetőn kívül a polgárőrség fájánál és az önkéntes tűzoltó emlékműnél helyeztünk el mécseseket elhunyt tagjaink emlékére.

Hagyományos kisbuszos felajánlásunkat sajnos az idén már nem tudtuk bevállalni, így elmaradt mert sem állami, sem önkormányzati (az éves támogatás összegéből mínusz kétmillió Forint-ot kapunk a COVID óta) részről nem követik a működési támogatások a megnövekedett kiadásainkat (mint például a 850 Ft-os üzemanyaárat), így ahhoz, hogy alapműködésünket fenn tudjuk tartani, sokminden megszokott, jóleső és hasznos tevékenységünkből kell visszavennünk a jövőben!

Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Nyomtatás E-mail

Visit betroll.co.uk the best bookies

Felhőkép

Felhőkép

UV térkép

UV térkép

Széltérkép

Széltérkép

Hőtérkép

Hőtérkép