2022. december 8. csütörtök, Mária, Marion

Látogatóink száma: 2403172 (1)

 

Freiwillige Feuerwehr Marktleugast Vajdaszentiványi Tűzoltóság Freiwillige Feuerwehr Tettau

Sikeres minősítés újabb 1 évre

2022.09.24. Szeptember 24-én szombaton került sor a környék önkéntes tűzoltó egyesületeinek éves minősítő gyakorlatára, mellyel újabb 1 évre szerezhették meg az önállóan beavatkozáshoz szükséges minősítést.

A gyakorlatra idén Pilisszentivánon, a Földesi Kft. üzemében került sor. Az első gyakorlatot rögtön Mi, a Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület tagjai hajtottuk végre. A feladat egy, az üzemben keletkezett tűz szakszerű felderítése, oltása, utómunkálatai voltak. A gyakorlatot a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság kirendelt vezetői figyelték meg és minősítették megfeleltre, így önkénteseink újabb 1 évre megkapták önállóan beavatkozói minősítésüket.

Ezúton is szeretnénk megköszönni tagjainknak, hogy aktívan kiveszik a részüket nem csupán az ügyeletvállalások és riasztások alkalmával, hanem a felkészítő gyakorlatokon és az ilyen ellenőrzéseken is igyekeznek legjobb tudásuk szerint a csapat hasznára válni. Köszönjük családjaiknak, hogy ebben az önzetlen vállalásban támogatják Őket, ez biztosítja településünk és környezetünk biztonságát!

Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Nyomtatás E-mail

Visit betroll.co.uk the best bookies

Felhőkép

Felhőkép

UV térkép

UV térkép

Széltérkép

Széltérkép

Hőtérkép

Hőtérkép