2022. december 8. csütörtök, Mária, Marion

Látogatóink száma: 2403172 (1)

 

Freiwillige Feuerwehr Marktleugast Vajdaszentiványi Tűzoltóság Freiwillige Feuerwehr Tettau

Iskolakezdés

2022.08.31. Holnap veszi kezdetét az új tanév, ezzel együtt koncentrálódik a forgalom a reggel 7 és 8 óra közötti időszakra, valamint az iskolák, óvodák környékére. Természetesen polgárőreink amikor csak tudnak, ott lesznek a település több pontján, hogy segítsék a balesetmentes közlekedést a megnövekedett forgalmú időszakokban és helyszíneken!

Néhány apróság, melyre érdemes figyelni és a gyerekek figyelmét is felhívni így szeptember előtt:

A közlekedés során mindig legyünk elővigyázatosak, körültekintőek. Példamutatóan közlekedjünk, betartva a közlekedés írott és íratlan szabályait, még ha nagyon sietünk is.

Polgárőreink segítik a balesetmentes közlekedést a település több pontján, így fellelhetőek elsősorban az iskola környéki gyalogátkelőhelyeknél, arra kérjük a szülőket, gyerekeket, hogy elsősorban ezeket az átkelési pontokat használják! Természetesen kapacitásunkhoz mérten Pilisszentiván több pontján, gyalogátkelőjénél is ott leszünk, segítünk, főleg abban, hogy mindenki hozzászokjon a megnövekedett, időben és térben koncentrált forgalomhoz. A balesetmentes célba érkezéshez mind az autósoknak, mint pedig a gyalogosoknak nagy odafigyelésre lesz szükségük, önkénteseink pedig figyelemfelhívással segítik a szabályok egyszerű betartását. Terveink szerint szeptember hónapban amikor csak lehet és annyian, amennyien csak tudunk ott leszünk reggelente és segítjük a forgalom zökkenőmentes haladását településünkön. Polgárőreink ezen tevékenységüket is térítésmentesen, önként végzik, köszönet ezért Nekik, a sok plusz vállalásért, melyet évek óta az iskolakezdés idején vállalnak a közlekedésbiztonság javítása érdekében! Előre is köszönjük mindenki együttműködését!

Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Nyomtatás E-mail

Visit betroll.co.uk the best bookies

Felhőkép

Felhőkép

UV térkép

UV térkép

Széltérkép

Széltérkép

Hőtérkép

Hőtérkép