2023. június 5. hétfő, Fatime, Ferdinánd

Látogatóink száma: 2403343 (1)

 

Freiwillige Feuerwehr Marktleugast Vajdaszentiványi Tűzoltóság Freiwillige Feuerwehr Tettau

25. heti polgárőr összefoglaló

2022.06.20-26. A 25. héten 43 fő polgárőrünk 9 szolgálatot látott el, ami 46 óra 30 percet tartott és 182 óra 30 percet jelentett szolgálati órában, mely idő alatt szolgálati gépjárművünkkel 257 kilométert tettünk meg és 5 esemény történt a mögöttünk álló héten!

A mögöttünk álló héten sem unatkoztunk, rögtön hétfőn bejelentést kaptunk, miszerint a temetőtől nem messze valami füstöl. polgárőreink a helyszínre mentek, ahol egy üzemépület udvarán egy magára hagyott talicskában izzott valami. Több flakon vízzel az izzást megszüntették Kollégáink, majd egy lapát segítségével elföldelték a felhevült részeket. Fontos megjegyezni, hogy ne hagyjunk magára égő, de még izzó, parázsló részeket sem, azok bármikor visszagyulladhatnak, valamint egy széllökés messzire repítheti a parazsat, ami nagy gondot okozhat! Figyeljünk oda, figyeljünk egymásra!

A napforduló Fesztivál több programját is segítettük, területlezárással, felvonulás biztosítással, műsorelemekben történő közreműködéssel, mely idő alatt események is történtek. Pénteken a területbiztosításban résztvevő polgárőr Kollégáinknak jelezték, hogy az orvosi rendelő irányában fekszik egy lány az út szélén, világáról nem tud. Polgárőreink a helyszínre mentek, a lány magánál volt, kicsit többet ivott a kelleténél. Polgárőreink értesítették a szüleit, akik érte jöttek, addig Kollégáink vigyáztak rá.

Már vasárnap a hajnali órákban volt, amikor egy részeg összeszólalkozott a biztonsági szolgálat embereivel és polgárőreinkkel is. A férfi kerékpárját kereste, majd miután nagy nehezen megtalálta, útnak indult haza, Pilisszántóra.

Szombaton a programok zajlottak a Kuczmag réten, amikor segítségünket kérték, mert a Jóreménység utcában parkolás közben egy autó kereke az útmenti árokba csúszott, önerejéből kijönni nem tudott. Néhány erős kezű polgárőrünk és járőrautónk segítségével a gépjárművet az árokból kisegítettük.

Köszönettel tartozunk polgárőreinknek, hogy ezen a héten is szabadidejüket a közbiztonságért áldozva látták el szolgálataikat Pilisszentivánért!

Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Nyomtatás E-mail

Visit betroll.co.uk the best bookies

Felhőkép

Felhőkép

UV térkép

UV térkép

Széltérkép

Széltérkép

Hőtérkép

Hőtérkép