2023. január 31. kedd, Marcella

Látogatóink száma: 2403222 (0)

 

Freiwillige Feuerwehr Marktleugast Vajdaszentiványi Tűzoltóság Freiwillige Feuerwehr Tettau

Aljnövényzet égett a Sportpálya mellett

Csütörtök délután 12 óra 48 perckor kaptuk az értesítést a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól, miszerint Pilisszentivánon, a Sportpálya környékén aljnövényzet ég.

Tűzoltóink perceken belül mentőszer/csapatszállító gépjárművünkkel vonultak a helyszínre, ahová a reklámfilm biztosításon dolgozó tűzoltóautónk helyettesítésével megbízott solymári gépjárműfecskendővel és tűzoltóival dolgoztak együtt. Jelzett helyen a Sportpályától a Jági Tó fele az út mentén kb. 300 négyzetméteren aljnövényzet, gaz égett. A közös raj egy sugárral a tüzet körülhatárolta, lefeketítette, majd az utómunkálatokat is közösen végezték el. A helyszínre a II. kerület 2-es fecskendője érkezett, beavatkozásunkat jóváhagyták, az utómunkálatokat felügyelték. Az utómunkálatok végeztével, visszaszerelés és tartályfeltöltés után a rajok bevonultak állomáshelyükre.

Összhangban, együtt! A Solymári Polgárőrség és Tűzoltó Egyesülettel évek óta kimagaslóan jó együttműködésben dolgozik Egyesületünk. Anno, míg egyesületünk nem rendelkezett saját vizes autóval a solymári egyesület vizes autójára adott legénységet szentiváni és solymári káresetekhez egyaránt. Egyesületeink fejlődése nem ártott a kapcsolatnak, így ma is szoros együttműködésben dolgoznak polgárőreink és tűzoltóink. Ennek köszönhetően, ha bármelyikünk autói technikai probléma, vizsgáztatás vagy térítéses munka okán nem vonuló képes, tagjaink rendezvények, események miatt távollétre kényszerülnek, úgy a szomszédos egyesület gépparkja és tagjai vállalják a vonulást riasztásokra a szomszéd település védelmére. Az együttműködés jó példája ez a káreset is, ahol a solymári és a szentiváni tűzoltók együtt számolták fel a pilisszentiváni káresetet a fővárosi hivatásos egység kiérkezése előtt.

Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Nyomtatás E-mail

Visit betroll.co.uk the best bookies

Felhőkép

Felhőkép

UV térkép

UV térkép

Széltérkép

Széltérkép

Hőtérkép

Hőtérkép